Cultural History programme

News

Goed voorbereiden op de arbeidsmarkt? Doe mee met gratis future-proof- workshops!

Wil jij je professionele vaardigheden verder ontwikkelen, interessante bedrijven beter leren kennen en nuttige contacten leggen zodat je kans op een baan na het behalen van je diploma toeneemt? Neem dan deel aan één (of meer!) gratis future- proof- workshops. Career Services heeft namelijk voor jou weer een nieuwe ronde workshops ontwikkeld, zodat je voordat je afstudeert professionele je vaardigheden nog verder kunt ontwikkelen.

De workshops worden allemaal gegeven door, en bij, toonaangevende bedrijven en behandelen allerlei skills die van pas komen bij jouw start op de arbeidsmarkt. De workshops die gegeven worden behandelen een enorm breed scala aan onderwerpen en vaardigheden. Zo is er bijvoorbeeld een workshop waarin het geven en ontvangen van feedback centraal staat, waarin je door middel van real-life rollenspellen confronterende sollicitatie scenario’s kunt oefenen of waarin je kunt leren hoe je creatief kunt brainstormen.

Geïnteresseerd? Je kunt het gehele programma bekijken en je aanmelden via https://students.uu.nl/career-services/ontwikkel-je-professionele-vaardigheden-met-future-proof-skills

We would like to know your opinion on this website and the monthly newsletter