Cultural History programme

Activities

16 November 2017
14:00 - 17:00
Bestuursgebouw (De Uithof), zaal: 0.33F

Career Services: Training Transferable skills

Weet je welke vaardigheden je allemaal hebt opgedaan tijdens je studententijd? Vaak sta je daar niet zo bij stil. Transferable skills zijn vaardigheden die je in allerlei werkzaamheden kunt gebruiken, die je als het ware van de ene naar de andere baan kunt meenemen (‘to transfer’).

Als je een werkgever wilt overtuigen van jouw geschiktheid voor een stage of baan, is het belangrijk  dat je helder kunt verwoorden wat jij allemaal kunt. In deze training word je je bewust van de transferable skills die je hebt ontwikkeld tijdens je studie, in bijbanen en bij andere activiteiten. In de training analyseer je een vacature om nauwkeurig te kunnen inschatten wat de werkgever zoekt. Je leert onderscheid te maken tussen specialistische en generieke (vakspecifieke) vaardigheden.  Vervolgens inventariseer je over welke transferable skills jij beschikt en oefen je met het geven van voorbeelden.

Na het volgen van de training heb je een duidelijk beeld van je vaardigheden en kun je deze beter onder woorden brengen.

Voor wie
Studenten vanaf het derde studiejaar en (pas) afgestudeerden van de Universiteit Utrecht.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via deze link: https://students.uu.nl/agenda/training-transferable-skills-engelstalig-1

Vragen?
Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar careerservices@uu.nl.

We would like to know your opinion on this website and the monthly newsletter