Logo Utrecht University

Cultural History programme

News

Essaywedstrijd Koninklijk Nederlands Instituut Rome

Het Koninklijk Nederlands Instituut Rome (KNIR) biedt een beurs aan. Gemotiveerde studenten (RMA/MA). kunnen een beursaanvraag indienen om een deel van het onderzoek voor bijvoorbeeld hun scriptie op het KNIR uit te voeren. Studenten krijgen dan een vliegticket, gratis verblijf op het KNIR en een toelage per week, plus natuurlijk onbeperkt gebruik van de prachtige bibliotheek in het instituut in de Villa Borghese. De deadline voor een aanvraag is 15 mei en meer informatie is hier te vinden: http://www.knir.it/nl/verblijf-beurzen/studiebeurzen.html.

Daarnaast heeft het KNIR ook een essaywedstrijd georganiseerd voor studenten, in het kader van een groot evenement dat eind mei zal plaatsvinden en dat door meerdere UU-studenten en alumni wordt georganiseerd: De Nacht van Rome. De uitnodiging van de wedstrijd is hier te vinden:  http://www.nachtvanrome.nl/index.php/essaywedstrijd/.

 

We would like to know your opinion on this website and the monthly newsletter