Cultural History programme

Activities

23 April 2017
Utrecht, The Netherlands

Culturele Zondag: Utrecht 50-75

In de naoorlogse periode veranderde het karakter van Utrecht ingrijpend van een stad met zware industrie naar een stad met dienstverlening, een groeiende universiteit en een bloeiend cultureel leven. Hoe werd deze periode beleefd? Het is precies deze vraag die tijdens de Culturele Zondag van 23 april centraal zal staan. Utrecht 50-75 leidt je langs de meest belangrijke locaties en gebeurtenissen uit die periode, en brengt middels theater, foto’s, film, muziek en persoonlijke verhalen deze markante periode tot leven. En als dit nog niet genoeg reden is om je zondag cultureel verantwoord te besteden, zal het feit dat Leen Dorsman ook een lezing geeft je zeker over de streep trekken. Toegang gratis, tenzij anders vermeld.

We would like to know your opinion on this website and the monthly newsletter